Elgon Sun Haircare

elgon sun haircare banner 2015-1

De eerste zonnestralen zijn een feit!
Reden genoeg om eens goed naar de bescherming van je haar te kijken.
Je wilt toch niet met futloos, dof beschadigd haar rondlopen?
Onze Elgon Sun Haircare producten maken deze problemen tot verleden tijd.

Wat doen de producten?
De Elgon Sun Haircare producten bieden de juiste bescherming voor je haar, zowel tijdens als na het zonnen.
In de producten zit een Uv-filter en geen sulfaten en parabenen.
Op deze manier kan je onbezorgd genieten van de zon. Geen zorgen meer om de invloeden van Uv-straling, zee, wind en chloor.

Er zijn 6 verschillende producten van Elgon Sun Haircare sun haircare groep 2015-1

– Elgon Sun Haircare Shampoo
– Elgon Sun Haircare Haarmasker
– Elgon Sun Haircare Control Cream
– Elgon Sun Haircare Moisturizing Fluid
– Elgon Sun Haircare Protective Oil Spray
– Elgon Sun Haircare Showergel

 
 

Elgon Sun Haircare Shampoo is een voedende shampoo en verwijdert alle resten van zon, zee en chloorwater uit het haar. Het haar word gehydrateert, voelt zacht aan en lijkt voller en sterker.

Elgon Sun Haircare Haarmasker is een nabehandeling die direct het haar herstelt na blootstelling aan de zon. Het geeft hydratatie aan droog haar waardoor het haar zacht en glanzend aanvoelt.

Elgon Sun Haircare Control Cream beschermt het haar tegen vocht en warmte. Het product maakt het haar glad en zijdezacht. Hierdoor is het haar makkelijk te kammen.

Elgon Sun Haircare Moisturizing Fluid hydrateert het haar voor en na blootstelling aan de zon. De haarvezels blijven elastisch en sterk.

Elgon Sun Haircare Protective Oil Spray geeft het haar bescherming in de zon. Het voorkomt uitdroging, kleurvervaging en gespleten haarpunten.

Elgon Sun Haircare Showergel is speciaal voor de huid die is blootgesteld aan de zon. Het verwijdert chloor en zoutresten van de huid en biedt zachtheid.

Wil je meer informatie over onze Elgon Sun Haircare producten? Kom dan gezellig langs in 1 van onze Haarimport filialen.